Modele de unghii albastre

Modele de unghii albastre

6. modelele abstracte sunt în continuare la Mare căutare, așa că nu ezită să Cine Alegi un astfel de Model! 4. Dacă ești o persoană mai îndrăzneață, Care iubește culorile VII, atunci acest modèle encontre se potrivește cu siguranță! Nici eu nu ma prea pricep la folie, INSA TI s-a transferat destul de bine:) Oricum Frumoasa manichiura si unghiutele:) 7. aici vă prezentăm un Alt modèle ce face trimitere la Crăciun. Aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate. Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. 12. acest Model se aseamănă cu un filigran realizat de însăși Crăiasa Zăpezii! Daca adorati nemuritoarea TEHNICA ombre, atunci este timpul sa o aplicati si PE unghiile voastre.

Manichiura ombre va fi una extrem de sollicitata in anul 2018, important este sa interrupteur diff corect nuantele si atunci cu siguranta va deveni una DIN preferatele DVS. 5. acest Model de Unghii, se aseamănă cu primul așa că îl putem încadra la alternativă argintie a acestuia. 16. O altă opěra de artă, demnă de filmele Disney. Manichiura in toate nuantele de Verde continua sa fie una DIN tendintele principale in Materie de Unghii. Dans acest Sezon, optati pentru manichiura Cat Eye Verde si manichiura Mata in nuante de Verde. 18. Simplitate, eleganţă și rafinament. Acest modèle reușește să îmbine toate cele trei calități, Într-un mod armonios. Atunci cand interrupteur diff diverse Culori intotdeauna amintiti-va de Apropierea spectrala a culorilor (un simplu curcubeu va ajuta in acest sens). Nuantele adéquat in spectrul de Culori Arata bine si in manichiura.

Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. Manichiura Mata va ramane intotdeauna actuala. Designul unghiilor mate Arata Grozav, ingrijit si nu irita ochiul. En plus, poate fi COMBINATA Frumos cu o manichiura lucioasa si completata cu Glitter. Manichiura Mata este o ocazie de a va intoarce la o manichiura eleganta atunci cand nu mai exista Alte idei. 15.

în acest Model să fie OARE combinația de Culori de PE costume moșului, a spiridușilor sau să fie cele de PE o pătură călduroasă, ideală pentru zilele geroase de iarnă? Indiferent de varianta de răspuns, și acest modèle este unul Ideal pentru Sărbătorile de iarnă. 9. Cine spune că un modèle simplu, nu este unul Frumos? Dacă știi cum să îl realizezi, obții cu siguranță o manichiură demnă de invidie. CEA de Jos este un exemplu grăitor! En 2018, manichiura Clasica franceza va ramane populaireun ca un clasic nemuritor. Cu toate acestea, français-UL obisnuit a s. a. n. plictiseasca, de aceea, acesta a fost usor modificat. Pentru anul urmator, avem mai multe modele de manichiura franceza.

Share this post