Modele pridvor

Modele pridvor

Exteriorul este construit din lemn masiv, intériul este plaçât cu lambris din lemn iar usile si ferestrele din lemn stratificat. Insa nu doar Casa ci si gardul, pridvorul, PAVILIONUL, Foisorul, obloanele si mobilierul de Gradina au fost realizate Integral din lemn. Semineul extérieur, plaçât cu aceeasi Frumoasa Piatra naturala ca si hornul, face si mai placute clipele de relaxare petrecute PE Veranda casei. Proprietate a sotilor Mihail si Larisa Nicorescu, aceasta Casa din lemn cu pridvor, veche de 200 de Ani, a fost transformata intr-un muzeu al Satului Bucovine devenind atractia turistilor ce ajung in satul ouvre Vama. Ce fichier contient des informations supplémentaires telles que les métadonnées EXIF qui peuvent avoir été ajoutées par l`appareil photo numérique, le scanner ou le programme logiciel utilisé pour la créer ou la numériser. Si le fichier a été modifié à partir de son état d`origine, certains détails tels que l`horodatage peuvent ne pas refléter entièrement ceux du fichier d`origine. L`horodatage est seulement aussi précis que l`horloge dans la caméra, et il peut être complètement faux. https://creativecommons.org/licenses/by/3.0 CC by 3,0 Creative Commons Attribution 3,0 drôlesphotos cliquez sur une date/heure pour afficher le fichier tel qu`il apparaissait à ce moment-là. .

Unul dintre cele mai indragite Elemente ALE arhitecturii traditionale romanesti este cu siguranta pridvorul (prispa, cerdacul, Tinda sau Veranda cum i se mai spune in unele regiuni)… Cu o suprafata totala de 173 de metri patrati distribuiti pe doua niveluri, aceasta casuta este PE Cat de simpla PE atat de fermecatoare. O Nota speciala pentru Veranda si garduletul Alb décoratif de la intrare. Aspectul Vintage al fatadei il regasim si dans designul intérieur. Apăsați PE Data și ora pentru a vedea versiine trimisă atunci. IATA de ce ne-am Propus sa-TI prezentam cateva cas Cu pridvor de la Noi sau DIN Lumea Larga. Care este preferata ta?. Casa Veche DIN chirpici renovata si decorata Traditional intr-un mod MINUNAT de un cuplu Dornic sa traiasca intr-un mediu Cat mai naturel. Fichier d`origine (4 370 × 2 531 pixels, taille de fichier: 2,88 MB, type MIME: image/JPEG) mărește rezoluția imaginii (4,656 × 3,096 pixeli, mărime fișier: 3, 17 MB, tip MIME: image/JPEG) Casa, originara DIN localité Rosu, este expusa in cadrul muzeului Satului bucovinean DIN Suceava. . Aflata PE Lista monuments istorice ALE judetului Suceava, aceasta Casa cu pridvor in care a trait poetul Nicolae Labis Este, incepand cu anul 1975, un muzeu dédià memoriei acestuia. Privita dinspre fatada cu pridvor, aceasta Frumoasa Casa pare extrem de redusa ca si dimensiuni.

Aruncand INSA o privire asupra proeictului realizam ca dimensiunile Reale sunt mult mai generoase… Daca in trecut Veranda avea un pronuntat ROL utilitar (spatiu de depozitare sau de desfasurare a diverselor Munci in Gospodarie) astazi aceasta Joaca mai degraba un ROL Estetic si de relaxare, ramanans INSA la fel de apreciata.

Share this post