Modele de scrumiere pentru exterior

Modele de scrumiere pentru exterior

Rezervare & ridicare (Pregătit pentru ridicare {{availabilityData. pickupTime}}) veţi schimba magazinul dumneavoastră HORNBACH prestabilit. În magazinul online vedeţi arrière-pensée stocul de Marfă, produsele reduse şi Evenimentele pentru magazinul selectAt. Vă rugăm să observaţi: DIN acest motiv, conţinutul coşului de cumpărături, Lista de preferinţe şi compararea de produse nu sunt preluate în cazul în Care schimbaţi magazinul. Scrumiera de extérieur este fabricata DIN Otel inoxidabil de înaltă calitate si este prevazuta cosul pentru gunoi cu scrumiera Esenia realizat DIN tabla de Otel vopsita in camp électrostatique, este potrivit pentru folosirea la Exterior. Peretii cosului au o grosime de 0,8 mm (este de CCA 4 ori mai mult decat a celor mai multe produse similare) conferindu-i astfel o rezistenta mai mare la socuri si la coroziune. Culoarea Neagra mascheaza cu succes petele provocation de stropii de ploaie. Cosul de gunoi este prevazut la intérieur cu un Inel pentru fixarea Sacilor de gunoi. Matériau: otelGrosime pereti: 0,8 mm volum: 27 l volum scrumiera: 1, 3 lDimensiuni: 240×600 mm greutate: 3,5 kg COS pentru Fumat realizat DIN Metal acoperit cu Vopsea pigmentata poate fi fixat la sol prin UAU. V-aţi Propus un proiect Mare.

Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Afișarea culorilor PE Monitor este relativ apropiată de efectul réel al culorii selectate. Datele cromatice de PE această pagină pot fi diferite față de vopseaua reală aplicată. Cosul de gunoi cu scrumiera detasabila este realizat DIN inox si are cu diametrul de 20,5 cm. disponibilitate actualăActualizăm stocul DIN magazinul dumneavoastră de mai multe ori pe zi. În cazul în Care stocul este MIC, produsele pot fi epuizate, în ciuda actualizării permanente. La HORNBACH cumperi în deplină siguranță. Plățile en ligne sunt securizate la cel mai Înalt standard. Cu peste 150 de magazine în 9 țări, HORNBACH este Nr. 1 în proiecte.

Și asta DIN 1877! {{availabilityData. formatedQuantity}} disponibil imediat PE comandă în Magazin (timp de livrare aprox. {{availabilitydata. marketdeliverytime}}) nuanţa dorită poate fi mixată PE Loc momentanan problema poate fi comandat Online problema nu poate fi comandat momentanan disponibilitate actuală nemulțumit? Puteți returna produsul nefolosit și în ambalajul original în 30 de zile de la cumpărare.

Share this post